Ditt konto och dina datorer
Hur många datorer
Own Key Monthly, Own Key Lifetime och All-Inclusive fungerar på 2 datorer. Med bara ett Credit Pack fungerar kontot på hur många datorer som helst, som alla använder samma krediter.
När ett konto som redan är inloggat på fler än 2 datorer får ett av abonnemangen för 2 datorer förblir de 2 datorer som användes senast inloggade, och de andra loggas ut.
Flytta till en ny dator
Med ett abonnemang för 2 datorer visar en inloggning på en tredje dator att båda datorerna används. Välj Flytta mitt konto till den här datorn: då loggas den dator ut som du använde för längst tid sedan, och efter en flytt väntar du 30 dagar innan nästa. Resten av inloggningsformuläret beskrivs i Installera och logga in.
- Meddelandet säger att abonnemanget redan används på sina datorer, och hur många
- loggar ut den dator som du använde för längst tid sedan; nästa flytt måste vänta 30 dagar
Koppla från en dator
På sidan Säkerhet i din översikt frigör Koppla från bredvid en dator dess plats åt en annan dator och loggar ut appen på den datorn. Med ett abonnemang för 2 datorer delar frånkoppling väntetiden på 30 dagar med flytt.
Logga ut
Öppna Inställningar, sedan Konto i appen och klicka på (tipset ”Logga ut”) till höger om rubriken Konto, bredvid (tipset ”Uppdatera”); appen ber dig bekräfta och glömmer sedan inloggningen på den här datorn och på servern. Logga ut visas bara medan du är inloggad. Om du ändrar eller återställer ditt lösenord loggas också alla datorer ut.
- (tipset ”Uppdatera”) läser in ditt konto igen
- (tipset ”Logga ut”) till höger om rubriken Konto loggar ut dig, efter ett kort som ber dig bekräfta
- Konto: din e-postadress
- Abonnemang: alla abonnemang du har, sammanfogade med ett plus
- Status: vad servern säger om abonnemanget, till exempel active
- Förnyas den: nästa förnyelse; för ett abonnemang som upphör står det Upphör den i stället
- Krediter kvar: alla dina krediter, i gult när de börjar ta slut
- Månadskrediter: den här månadens krediter och när de går ut; månadens krediter används före ett pakets
Rutan Konto visar vad servern säger om ditt konto: Konto, din e-postadress; Abonnemang, alla abonnemang du har, sammanfogade med ett plus; Status; Förnyas den eller, för ett abonnemang som upphör, Upphör den och vad som följer efter det; Krediter kvar totalt, i gult när de börjar ta slut; Månadskrediter, månadens krediter och när de går ut; en rad för dina Credit Packs, med hur många och när nästa går ut; och, med Own Key Lifetime, hur många dagar appen fungerar offline. Håll pekaren över en rad som summerar flera källor för att se detaljerna. Uppdatera läser in allt igen.
Radera ditt konto
På sidan Säkerhet i din översikt. Då sägs dina aktiva abonnemang upp och dina data raderas direkt; se integritetspolicyn.